Rólunk mondták


Amennyiben véleményét az elkészült munkával kapcsolatban szívesen megosztaná másokkal, ígérjük, hogy javítás nélkül megjelentetjük honlapunkon.
Értékelését előre is köszönjük!


"Több jelentkező vállalkozás közül esett végül a választásunk Robiékra. Egy kis fürdőszobát kellett teljesen szétbontani, átalakítani, szinte mindent máshova helyezni. Nagyon szimpatikusak voltak már az elején. Abszolút szakértőnek tűntek minden problémában, ami felmerült. Gyönyörűen dolgoznak, pontosak, precízek. Rugalmasan álltak minden igényünkhöz. A végeredmény pedig messze felülmúlta a várakozásainkat. A legjobb választás volt, hogy Őket hívtuk. Egyetlen dolgot sajnálunk csak, hogy nem korábban ismertük meg Őket.
Csak ajánlani tudom!"
Rédner Györgyi, XX. kerület

"Köszönjük a Tribos Bt-nek a 2022-ben végzett fürdőszoba-felújítást. Külön köszönet a cégvezető Bajkó Róbertnek a munka gördülékeny szervezéséért. Más cégek ajánlataival ellentétben a felújítás hetei alatt a lakásunkban maradhattunk. A cég összes munkatársa szó szerint szakember, pontos, precíz munkát végzett. A Tribos Bt-nél nincs kis és nagy munka, az összes részfeladatra odafigyelnek. Az anyagok beszerzéséhez a cégtől kapott szakértő segítség nagyban segített döntéseinkben. A kivitelezés határidőre befejeződött, a fürdőszoba, szép lett, belépni is öröm.
Lakásfelújításokhoz jó szívvel ajánljuk a Tribos Bt-t."
Horváth Tibor, V. kerület

"Csak ajánlani tudom Robiékat, nagyon szépen dolgoznak és megbízhatóak! A lakásfelújításunk során felmerültek egyéb nem várt feladatok is, amiket el kellett végezni, de Robiék rugalmasan kezelték minden kérésünket. Mind a tervezésben, mind a kivitelezésben lehet rájuk számítani. Legközelebb is őket fogjuk választani :) !"
Balogh Zita, II. kerület

"Köszönetet és elismerésemet szeretném kifejezni a Tribos Bt. munkatársainak.
Szeptemberben kezdte nálam a cég a lakásfelújítást. Fürdőszoba, WC, folyosó, konyha és erkély burkolását. Bajkó Úr a cégvezető, szinte percre pontosan kiszámította és úgy ütemezte a munkálatokat, hogy semmilyen fennakadás nem volt.
Az anyagbeszerzéstől kezdve a munka végéig - sitt elszállításáig- mindenben segítségemre volt, nagyon kreatív ötleteket adott egy-egy felmerülő akadálynál. Hozzáértő szakértelmük minden folyamatra kiterjedt, vízvezeték szerelés, villanyszerelés, burkolás stb. A munkálatokat minden nap pontos időben kezdték, és a lakást a munkák után feltakarítva hagyták el. Külön megköszönöm minden munkatársuk pontos és esztétikus munkáját. A szerződésben kiszámított összeget fizettem, (ami reális ár volt) és a határidőt betartva fejezték be a munkát.
Valamennyi lakásfelújítást tervező családnak AJÁNLOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden nap örömmel és megelégedéssel használom az új lakrészemet, és kívánok a Tribos Bt dolgozóinak jó egészséget és további sikeres éveket.
Hálás köszönettel:"
Várszegi Ágnes, IV. kerület


"Nagyon örülök, hogy Robiékat választottuk a lakásunk felújításához, mivel tökéletesen megvalósítottak mindent, amit elterveztünk. Sőt mondhatom, hogy az eredeti terveinket is túlszárnyaltuk. Nem is reméltük, hogy a mi kis panellakásunkat ennyire széppé, hangulatossá lehet tenni. Igazán professzionális munkát végeztek, pontosak, megbízhatóak, az apró részletekre is figyeltek. Széleskörű tapasztalatuk és kreativitásuk sokat segített, hogy a lehető legjobban kihasználhassuk a lakás adottságait. A felújítás során nagyon sokat jelentett számunkra, hogy nem csak gépiesen végezték a munkát, hanem szakmai szemmel nézve tanácsokkal, ötletekkel is hozzájárultak ahhoz, hogy látványban és praktikumban is tökéletes legyen a végeredmény. Mindemellett türelmesen és rugalmasan fogadták az extra kívánságainkat is, és maximális igyekezettel dolgoztak a megvalósításon. Ráadásul velük mindig vidám hangulatban telik a munka. :)
Az árajánlatban megadottakhoz tartották magukat, nem voltak meglepetés költségek, ebben is teljesen korrektek voltak.
Szívből ajánlom őket a kiemelkedően minőségi munkájuk és megbízhatóságuk miatt."
Tóth Elvira, VIII. kerület

"Megbízhatók, precízen, szépen dolgoznak. Az ő felújításuknál nem kellett idegeskednem.
Jó szívvel ajánlom őket!"
Bólya Éva, IV. kerület

"55 nm-es panel lakásunk teljes burkolását ( járólap és laminált padló), új fürdőszoba építését (épített zuhanykabin, új vízvezeték rendszer, burkolások..), új WC építését , IKEA konyhabútor összeszerelését és beüzemelését végezték nálunk. Róbert már a felmérésnél is sok jó tanáccsal és ötlettel látott el arról nem is beszélve, hogy mindig a pontosan a megbeszélt időben jelent meg ( én személy szerint ezt nagyon fontosnak tartom ). Az árajánlat is a jelzett időpontban érkezett meg és tartalmazott mindet amit előzetesen megbeszéltünk. Nagyon-nagyon sok segítséget kaptunk már az előkészítési folyamatban. Róbert személyesen eljött velünk és segített pl. burkolatok kiválasztásában, beltéri ajtók kiválasztásába, látványtervek készítetésében, IKEA konyhabútor elemeinek összeválogatásában és még sorolhatnám. A munkálatokat az adott határidőre elvégezték folyamatosan egyeztetve a részleteket, képekkel alátámasztva, hogy a megbeszélt anyagok valóban beépültek-e. Nagy kő esett le a szívemről mert volt már sokféle "mester emberrel" tapasztalatom és mivel itt újra kellet építeni az egész lakást aggódtam, hogy minden rendben fog-e menni, de ilyen pozítiv csalódást kívánok mindenkinek. Róbert mindent intézett, beszerzett, utánajárt, folyamtosan tartotta velem a kapcsolatot, nekem csak a kész megoldások közül kellet ráböknöm az éppen szimpatikusra. A beépült anyagokról fillérre pontosan minden egyes alkatrészt megmutogatva hova és miért került beépítésre elszámoltunk.
Összességében nagyon meleg szívvel ajánlom őket, a családtagok közül páran már fel is vették velük a kapcsolatot."
Vida Zoltán, XVII. kerület

"A Tribos Bt. 2017 elején járt nálam egy teljeskörű fürdőfelújítás apropóján. Felkészültségük, szakértelmük, rugalmasságuk, valamit a minőségi munka iránti elkötelezettségük előtt megemelem a kalapom mind a tervezési, mind a kivitelezési szakaszban remek meglátasokkal és tanácsokkal szolgáltak, sokféle buktatóra hívták fel a figyelmemet, és segítettek is elkerülni azokat. A végeredménnyel maximálisan elégedett vagyok, és így, több mint fél év elteltével is öröm használni a fürdőt. Bizalommal ajánlom őket bárkinek.
Javaslom időben felvenni velük a kapcsolatot, mert jó szakemberként ki sem látszanak a megrendelésekből. :) "
N. Miklós, X. kerület

"2017 nyarán teljes fürdőszoba felújítást végezett a Tribos Bt. nálunk. Maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal. Rendkívül korrekt, pontos, lelkiismeretes munka volt. Minden a megbeszélés és a szerződés szerint zajlott. A menet közben felmerült kéréseket is készségesen teljesítették. Köszönöm a szép munkát."
T. Gyuláné, I. ker.

"Robiék nálunk a fürdőszobát újították fel. Rendkívül alapos, lelkiismeretes, összehangolt munkát végeztek. A munkafolyamatok során informáltak minket a lehetőségekről, hasznos tanácsokkal láttak el. Bátran ajánljuk őket másoknak is. Ha majd a konyhafelújításra kerül a sor, biztos őket keressük meg először."
K. Tamás, Újpest

"Eltelt most már egy kis idő és most is csak azt tudom mondani, hogy nagyon szép munkát végeztek. A megadott időben precízen, pontosan végezték el a fürdőszoba felújítást a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járt. Csak azt tudom mondani, hogy ha egyéb felújítási munkákat szeretnék elvégeztetni azt a TRIBOS Bt-vel végeztetném. Nem szaladtak el az árakkal, az anyagbeszerzésben megkaptam a kellő segítséget. Köszönöm a szép munkát."
F. Ágnes, XIII. kerületi lakos

"Nálunk panel fürdőszoba felújítást végzett a Tribos Bt, és teljes mértékben meg voltam velük elégedve. Gyors és emellett igényes munkát végeztek, rengeteg ötlettel is segítettek és teljesen profi módon oldották meg a váratlanul felmerülő nehézségeket. Nagyon szimpatikus volt a megrendelőhöz való segítőkész és intelligens hozzáállás is."
Sz. Orsolya, Budapest XVI. kerület

"Jó szívvel ajánlom a Tribos Bt.-t mindenkinek, aki lakásfelújításon töri a fejét. Két dolgot kértem tőlük: megbízhatóságot és minőségi munkát. Mindkettőt maradéktalanul teljesítették! Ritka kincs manapság. Még egyszer mindent KÖSZÖNÖK!"
Cs. Andrea, Budapest X. kerület

"A Tribos Bt-t bíztam meg a fürdőszoba felújítással, mert a szomszédomban is nagyon szép, precíz munkát végeztek. A társaság szakmailag nagyon jól felkészült munkatársakkal dolgozik, akik igényes, kiváló munkát végeztek nálunk is. Családom nevében köszönjük a munkát!"
M. Sándorné, Budapest, XXII. kerület

"Teljes lakásfelújításra szerződtem Robiékkal. Profi, minőségi munkát kaptam korrekt áron, az egyedi igényeket is maximálisan figyelembe véve gyorsan és szépen dolgoztak. Kiváló csapat, szakmailag és emberileg egyaránt, mindenkinek ajánlom őket! Nagyon köszönöm!"
D. Márk, Budapest, XV. kerület

"Gyors, korrekt és megbízható csapat, igényes munkával. Mindenkinek bátran ajánlom őket, mert maximálisan elégedett vagyok a minőséggel, a segítőkészségükkel és a hozzáállásukkal. Pontosan azt kaptam, amit megbeszéltünk. Még egyszer köszönöm!"
S. Nóra, Budapest, XV. kerület

"Nálunk is teljes lakásfelújítás történt, beleértve a villamos hálózat újra kiépítését is. Precíz munkát kaptam. Mindennel meg voltam elégedve, az egyéni kéréseket is teljesítették. Garanciát vállaltak a teljes felújításra ezért mindenkinek csak ajánlani tudom!"
M. Tibor, Budapest, IV. kerület

"Nálunk teljes generál kivitelezést végzett a Tribos Bt. Robi csapatával (minden munkatársával) maximálisan elégedettek voltunk, mert igényes gyors korrekt és pontos munkát kaptunk a pénzünkért. Minden kérésünket figyelembe vevő és azt teljesítő szakembereket ismertünk meg bennük. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ezt a példásan jó kedves megbízható csapatot. Mindig, minden körülmények között Őket ajánlom! Egy nagyon elégedett ügyfél"
H. Péter, Budapest, XIV. kerület

"Róbert csapata teljes körű felújítást végzett az első lakásunkon. Kedves, pontos, korrekt, megbízható emberek. A megbeszélt árat fizettük, szerencsére nem jelentkeztek extraköltségek, és határidő előtt sikerült befejezni. Külön örültünk, hogy emberei nem dohányoztak és minden nap összetakarítottak maguk után. Még egyszer köszönjük!"
T. Zsuzsanna, Budapest, XIV. kerület

"A Tribos Bt.-t bátran ajánlom mindenkinek, fürdőszoba-felújítást csináltak nálunk, nagyon korrektül és gördülékenyen zajlott minden. Sajnos volt már szerencsénk olyan kivitelezőhöz, aki írott szerződés nélkül dolgozott, és meg is bántuk, mert a minőséggel sok gond volt a végén. Robiékkal az első naptól kezdve megvolt a bizalom, még a munka megkezdése előtt szerződést kötöttünk."
H. Éva, Budapest, XII. kerület

"2013 nyarán lakásfelújítás történt nálunk a Tribos Bt által, akik nagyon sokoldalú és rendkívül igényes munkaerők. Minden korrektül rendben zajlott. Megbízható, precíz emberek a mai világban nagyon nehéz ilyet találni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket!
Köszönjük!!!!"
K. Imre, XIX ker.

"Minden rendben ment a szerződés és a megbeszéltek szerint."
Nagy Béla, Budapest, XX. kerület

"Megbízható, jó kapcsolattartó partner, igényes, profi kivitelező. Mindenkinek ajánlom!
Köszönöm a szép munkát!"
Horváth Ferenc, Budapest, XV. kerület

"Családi házunkat szigeteltettük és színeztettük be Bajkó úr csapatával. Nagyon szimpatikus, kedves, megbízható vállalkozó. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom."
H. Zsolt, Budapest, II. kerület

"Tisztasági festés történt lakásomban, minden rendben zajlott, nagyon szép lett. Pontosan azt kaptam, amit vártam. Kiváló kommunikáció, rugalmas, korrekt partner. Nagy örömömre nem kellett külön megkérni őket, hogy ne gyújtsanak rá!! Ajánlom."
Kiss Péter, Budapest, XII. kerület

"Nagyon szép, igényes, precíz munka, annak ellenére, hogy lakásunkban egyetlen egyenes fal vagy derékszög sincs. Szeretettel tudom ajánlani mindenkinek!"
Tóth Szilárd, Budapest, XIV. kerület

2015. január 20.-án a Napi Gazdaságban megjelent egy cikk, amelyhez Bajkó Róbert, a Tribos Bt cégvezetője adott interjút.


Lakásfelújítás

Lakásfelújítás