Consulting services can provide valuable insights, strategic guidance, pecialized

1901 Shiloh, Hawaii 81063

Shopping cart

Subtotal 0.00 Ft

View cartCheckout

Lakásfelújítás - Fürdőszoba felújítás

VÉLEMÉNYEK, AMIT RÓLUNK MONDTAK

01

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Több jelentkező vállalkozás közül esett végül a választásunk Robiékra. Egy kis fürdőszobát kellett teljesen szétbontani, átalakítani, szinte mindent máshova helyezni. Nagyon szimpatikusak voltak már az elején. Abszolút szakértőnek tűntek minden problémában, ami felmerült. Gyönyörűen dolgoznak, pontosak, precízek. Rugalmasan álltak minden igényünkhöz. A végeredmény pedig messze felülmúlta a várakozásainkat. A legjobb választás volt, hogy Őket hívtuk. Egyetlen dolgot sajnálunk csak, hogy nem korábban ismertük meg Őket. Csak ajánlani tudom!"

Rédner Györgyi, Budapest, XX. kerület

02

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Köszönjük a Tribos Bt-nek a 2022-ben végzett fürdőszoba-felújítást. Külön köszönet a cégvezető Bajkó Róbertnek a munka gördülékeny szervezéséért. Más cégek ajánlataival ellentétben a felújítás hetei alatt a lakásunkban maradhattunk. A cég összes munkatársa szó szerint szakember, pontos, precíz munkát végzett. A Tribos Bt-nél nincs kis és nagy munka, az összes részfeladatra odafigyelnek. Az anyagok beszerzéséhez a cégtől kapott szakértő segítség nagyban segített döntéseinkben. A kivitelezés határidőre befejeződött, a fürdőszoba, szép lett, belépni is öröm. Lakásfelújításokhoz jó szívvel ajánljuk a Tribos Bt-t."

Horváth Tibor, Budapest, V. kerület

03

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Csak ajánlani tudom Robiékat, nagyon szépen dolgoznak és megbízhatóak! A lakásfelújításunk során felmerültek egyéb nem várt feladatok is, amiket el kellett végezni, de Robiék rugalmasan kezelték minden kérésünket. Mind a tervezésben, mind a kivitelezésben lehet rájuk számítani. Legközelebb is őket fogjuk választani 🙂 !"

Balogh Zita, Budapest, II. kerület

04

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Köszönetet és elismerésemet szeretném kifejezni a Tribos Bt. munkatársainak. Szeptemberben kezdte nálam a cég a lakásfelújítást. Fürdőszoba, WC, folyosó, konyha és erkély burkolását. Bajkó Úr a cégvezető, szinte percre pontosan kiszámította és úgy ütemezte a munkálatokat, hogy semmilyen fennakadás nem volt. Az anyagbeszerzéstől kezdve a munka végéig - sitt elszállításáig- mindenben segítségemre volt, nagyon kreatív ötleteket adott egy-egy felmerülő akadálynál. Hozzáértő szakértelmük minden folyamatra kiterjedt, vízvezeték szerelés, villanyszerelés, burkolás stb. A munkálatokat minden nap pontos időben kezdték, és a lakást a munkák után feltakarítva hagyták el. Külön megköszönöm minden munkatársuk pontos és esztétikus munkáját. A szerződésben kiszámított összeget fizettem, (ami reális ár volt) és a határidőt betartva fejezték be a munkát. Valamennyi lakásfelújítást tervező családnak AJÁNLOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden nap örömmel és megelégedéssel használom az új lakrészemet, és kívánok a Tribos Bt dolgozóinak jó egészséget és további sikeres éveket. Hálás köszönettel:"

Várszegi Ágnes, Budapest, IV. kerület

05

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Nagyon örülök, hogy Robiékat választottuk a lakásunk felújításához, mivel tökéletesen megvalósítottak mindent, amit elterveztünk. Sőt mondhatom, hogy az eredeti terveinket is túlszárnyaltuk. Nem is reméltük, hogy a mi kis panellakásunkat ennyire széppé, hangulatossá lehet tenni. Igazán professzionális munkát végeztek, pontosak, megbízhatóak, az apró részletekre is figyeltek. Széleskörű tapasztalatuk és kreativitásuk sokat segített, hogy a lehető legjobban kihasználhassuk a lakás adottságait. A felújítás során nagyon sokat jelentett számunkra, hogy nem csak gépiesen végezték a munkát, hanem szakmai szemmel nézve tanácsokkal, ötletekkel is hozzájárultak ahhoz, hogy látványban és praktikumban is tökéletes legyen a végeredmény. Mindemellett türelmesen és rugalmasan fogadták az extra kívánságainkat is, és maximális igyekezettel dolgoztak a megvalósításon. Ráadásul velük mindig vidám hangulatban telik a munka. 🙂 Az árajánlatban megadottakhoz tartották magukat, nem voltak meglepetés költségek, ebben is teljesen korrektek voltak. Szívből ajánlom őket a kiemelkedően minőségi munkájuk és megbízhatóságuk miatt."

Tóth Elvira, Budapest, VIII. kerület

06

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Megbízhatók, precízen, szépen dolgoznak. Az ő felújításuknál nem kellett idegeskednem. Jó szívvel ajánlom őket!"

Bólya Éva, Budapest, IV. kerület

07

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"55 nm-es panel lakásunk teljes burkolását ( járólap és laminált padló), új fürdőszoba építését (épített zuhanykabin, új vízvezeték rendszer, burkolások..), új WC építését , IKEA konyhabútor összeszerelését és beüzemelését végezték nálunk. Róbert már a felmérésnél is sok jó tanáccsal és ötlettel látott el arról nem is beszélve, hogy mindig a pontosan a megbeszélt időben jelent meg ( én személy szerint ezt nagyon fontosnak tartom ). Az árajánlat is a jelzett időpontban érkezett meg és tartalmazott mindet amit előzetesen megbeszéltünk. Nagyon-nagyon sok segítséget kaptunk már az előkészítési folyamatban. Róbert személyesen eljött velünk és segített pl. burkolatok kiválasztásában, beltéri ajtók kiválasztásába, látványtervek készítetésében, IKEA konyhabútor elemeinek összeválogatásában és még sorolhatnám. A munkálatokat az adott határidőre elvégezték folyamatosan egyeztetve a részleteket, képekkel alátámasztva, hogy a megbeszélt anyagok valóban beépültek-e. Nagy kő esett le a szívemről mert volt már sokféle "mester emberrel" tapasztalatom és mivel itt újra kellet építeni az egész lakást aggódtam, hogy minden rendben fog-e menni, de ilyen pozítiv csalódást kívánok mindenkinek. Róbert mindent intézett, beszerzett, utánajárt, folyamtosan tartotta velem a kapcsolatot, nekem csak a kész megoldások közül kellet ráböknöm az éppen szimpatikusra. A beépült anyagokról fillérre pontosan minden egyes alkatrészt megmutogatva hova és miért került beépítésre elszámoltunk. Összességében nagyon meleg szívvel ajánlom őket, a családtagok közül páran már fel is vették velük a kapcsolatot."

Vida Zoltán, Budapest, XVII. kerület

08

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"A Tribos Bt. 2017 elején járt nálam egy teljeskörű fürdőfelújítás apropóján. Felkészültségük, szakértelmük, rugalmasságuk, valamit a minőségi munka iránti elkötelezettségük előtt megemelem a kalapom mind a tervezési, mind a kivitelezési szakaszban remek meglátasokkal és tanácsokkal szolgáltak, sokféle buktatóra hívták fel a figyelmemet, és segítettek is elkerülni azokat. A végeredménnyel maximálisan elégedett vagyok, és így, több mint fél év elteltével is öröm használni a fürdőt. Bizalommal ajánlom őket bárkinek. Javaslom időben felvenni velük a kapcsolatot, mert jó szakemberként ki sem látszanak a megrendelésekből. 🙂 "

Németh Miklós, Budapest, X. kerület

09

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"2017 nyarán teljes fürdőszoba felújítást végezett a Tribos Bt. nálunk. Maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal. Rendkívül korrekt, pontos, lelkiismeretes munka volt. Minden a megbeszélés és a szerződés szerint zajlott. A menet közben felmerült kéréseket is készségesen teljesítették. Köszönöm a szép munkát."

Tamás Gyuláné, Budapest, I. kerület

10

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Robiék nálunk a fürdőszobát újították fel. Rendkívül alapos, lelkiismeretes, összehangolt munkát végeztek. A munkafolyamatok során informáltak minket a lehetőségekről, hasznos tanácsokkal láttak el. Bátran ajánljuk őket másoknak is. Ha majd a konyhafelújításra kerül a sor, biztos őket keressük meg először."

K. Tamás, Budapest, IV. kerület

11

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Eltelt most már egy kis idő és most is csak azt tudom mondani, hogy nagyon szép munkát végeztek. A megadott időben precízen, pontosan végezték el a fürdőszoba felújítást a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járt. Csak azt tudom mondani, hogy ha egyéb felújítási munkákat szeretnék elvégeztetni azt a TRIBOS Bt-vel végeztetném. Nem szaladtak el az árakkal, az anyagbeszerzésben megkaptam a kellő segítséget. Köszönöm a szép munkát."

Farkas Ágnes, Budapest, XIII. kerület

12

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Nálunk panel fürdőszoba felújítást végzett a Tribos Bt, és teljes mértékben meg voltam velük elégedve. Gyors és emellett igényes munkát végeztek, rengeteg ötlettel is segítettek és teljesen profi módon oldották meg a váratlanul felmerülő nehézségeket. Nagyon szimpatikus volt a megrendelőhöz való segítőkész és intelligens hozzáállás is."

Szilágyi Orsolya, Budapest, XVI. kerület

13

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Jó szívvel ajánlom a Tribos Bt.-t mindenkinek, aki lakásfelújításon töri a fejét. Két dolgot kértem tőlük: megbízhatóságot és minőségi munkát. Mindkettőt maradéktalanul teljesítették! Ritka kincs manapság. Még egyszer mindent KÖSZÖNÖK!"

Cseh Andrea, Budapest, X. kerület

14

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"A Tribos Bt-t bíztam meg a fürdőszoba felújítással, mert a szomszédomban is nagyon szép, precíz munkát végeztek. A társaság szakmailag nagyon jól felkészült munkatársakkal dolgozik, akik igényes, kiváló munkát végeztek nálunk is. Családom nevében köszönjük a munkát!"

Márton Sándorné, Budapest, XXII. kerület

15

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Teljes lakásfelújításra szerződtem Robiékkal. Profi, minőségi munkát kaptam korrekt áron, az egyedi igényeket is maximálisan figyelembe véve gyorsan és szépen dolgoztak. Kiváló csapat, szakmailag és emberileg egyaránt, mindenkinek ajánlom őket! Nagyon köszönöm!"

Dékán Márk, Budapest, XV. kerület

16

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Gyors, korrekt és megbízható csapat, igényes munkával. Mindenkinek bátran ajánlom őket, mert maximálisan elégedett vagyok a minőséggel, a segítőkészségükkel és a hozzáállásukkal. Pontosan azt kaptam, amit megbeszéltünk. Még egyszer köszönöm!"

S. Nóra, Budapest, XV. kerület

17

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Nálunk is teljes lakásfelújítás történt, beleértve a villamos hálózat újra kiépítését is. Precíz munkát kaptam. Mindennel meg voltam elégedve, az egyéni kéréseket is teljesítették. Garanciát vállaltak a teljes felújításra ezért mindenkinek csak ajánlani tudom!"

M. Tibor, Budapest, IV. kerület

18

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Nálunk teljes generál kivitelezést végzett a Tribos Bt. Robi csapatával (minden munkatársával) maximálisan elégedettek voltunk, mert igényes gyors korrekt és pontos munkát kaptunk a pénzünkért. Minden kérésünket figyelembe vevő és azt teljesítő szakembereket ismertünk meg bennük. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ezt a példásan jó kedves megbízható csapatot. Mindig, minden körülmények között Őket ajánlom! Egy nagyon elégedett ügyfél"

Horváth Péter, Budapest, XIV. kerület

19

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Róbert csapata teljes körű felújítást végzett az első lakásunkon. Kedves, pontos, korrekt, megbízható emberek. A megbeszélt árat fizettük, szerencsére nem jelentkeztek extraköltségek, és határidő előtt sikerült befejezni. Külön örültünk, hogy emberei nem dohányoztak és minden nap összetakarítottak maguk után. Még egyszer köszönjük!"

T. Zsuzsanna, Budapest, XIV. kerület

20

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"A Tribos Bt.-t bátran ajánlom mindenkinek, fürdőszoba-felújítást csináltak nálunk, nagyon korrektül és gördülékenyen zajlott minden. Sajnos volt már szerencsénk olyan kivitelezőhöz, aki írott szerződés nélkül dolgozott, és meg is bántuk, mert a minőséggel sok gond volt a végén. Robiékkal az első naptól kezdve megvolt a bizalom, még a munka megkezdése előtt szerződést kötöttünk."

H. Éva, Budapest, XII. kerület

21

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"2013 nyarán lakásfelújítás történt nálunk a Tribos Bt által, akik nagyon sokoldalú és rendkívül igényes munkaerők. Minden korrektül rendben zajlott. Megbízható, precíz emberek a mai világban nagyon nehéz ilyet találni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket! Köszönjük!!!!"

Kerecsenyi Imre, Budapest, XIX. kerület

22

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Minden rendben ment a szerződés és a megbeszéltek szerint."

Nagy Béla Budapest, XX. kerület

23

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Megbízható, jó kapcsolattartó partner, igényes, profi kivitelező. Mindenkinek ajánlom! Köszönöm a szép munkát!"

Horváth Ferenc, Budapest, XV. kerület

24

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Családi házunkat szigeteltettük és színeztettük be Bajkó úr csapatával. Nagyon szimpatikus, kedves, megbízható vállalkozó. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom."

H. Zsolt, Budapest, II. kerület

25

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Tisztasági festés történt lakásomban, minden rendben zajlott, nagyon szép lett. Pontosan azt kaptam, amit vártam. Kiváló kommunikáció, rugalmas, korrekt partner. Nagy örömömre nem kellett külön megkérni őket, hogy ne gyújtsanak rá!! Ajánlom."

Kiss Péter, Budapest, XII. kerület

26

Lakásfelújítás vélemények rólunk

"Nagyon szép, igényes, precíz munka, annak ellenére, hogy lakásunkban egyetlen egyenes fal vagy derékszög sincs. Szeretettel tudom ajánlani mindenkinek!"

Tóth Szilárd, Budapest, XIV. kerület

ÚJSÁG

2015. január 20.-án a Napi Gazdaságban megjelent egy cikk, amelyhez Bajkó Róbert, a Tribos Bt cégvezetője adott interjút.

napigazdasag
Napi15 scaled
Napi13 scaled
Napi14 scaled