Árak és költségek


Mennyibe kerül egy budapesti lakásfelújítás, amelyet igazi szakemberek végeznek?

Nem túl bölcs dolog háromszoros árat kifizetni egy munkáért, de még ennél is rosszabb, ha nem fizetünk érte eleget. Ha túl sokat fizet, akkor csak pénzt veszít. De ha keveset fizet, akkor sokkal többet, mert a felújítás biztosan nem olyan lesz, mint amilyennek szerette volna, a pénzéért nem azt kapja, amit elképzelt, vagy amit egy profi, több pénzért ugyan, de nyújthatott volna. Itt az a szabály, miszerint fizessünk keveset és kapjunk sokat, egyszerűen nem működik.

Ha a legolcsóbb ajánlatot fogadja el, készüljön fel rá, hogy a valós költség kétszeres is lehet. Akkor már jobb inkább egy igazi profit felkérni a munkára, aki a legmagasabb minőségi követelmények szerint fogja elvégezni a munkát.

Cégünk nagy gondot fordít arra, hogy megrendelőinket megfelelően tájékoztassuk a munka valódi költségeiről, mielőtt egyáltalán elkezdődne a munka. Ez mindenképpen jobb együttműködést és elégedettebb megrendelőt jelent.

Habár minden lakásfelújítás más és más, munkák százaival a hátunk mögött mindenféle megbízás esetén tudunk segíteni abban, hogy megbecsüljük, mekkora kerettel kell rendelkezzen a megrendelő. Érdemes észben tartani, hogy vannak olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják a munka végleges költségeit. Ilyenek: az anyagok minősége, a helyszíni viszonyok, az egyes épületelemek elérhetősége, az ingatlan kora, különleges tervezési igények, meglévő rendszerek átalakíthatósága, a munka során megkívánt minőség, és az Ön által megfizethető szakértelem.

Kérjük, a következő örökbecsű és általános szabályokat tartsa észben, amikor egy vállalkozót megbíz a munkával:

1. Pontosan azt kapja, amit megfizet

2. A kifizetett összeget hamarabb elfeledjük, mint a rossz minőségű munkát, amelyet nap mint nap látnunk kell, amikor otthonunkba hazaérünk.

3. Minőségnek, szakértelemnek és tapasztalatnak gyümölcse a jól elvégzett munka.

4. Számlaképes engedéllyel rendelkező vállalkozó.

5. Írásos szerződés, amely tartalmazza a cég adatait, elvégzendő munkafolyamatokat, árat, kezdési- és várható befejezési határidőt

6. A megbízott vállalkozó rendelkezzen tapasztalattal minden munkafolyamat terén.

Mivel minden lakás más felújítást igényel és területileg is változóak, ezért az árainkat is ehhez alakítjuk. Generál kivitelezésnél, illetve nagyobb lakásfelújításnál több kedvezményt tudunk adni. Megrendelőink kérésére a helyszínen pontos felmérést végzünk és egyedi árajánlatot készítünk. Az anyagszükségletet is kiszámoljuk és az Ön kényelme érdekében beszerzését is vállaljuk nagykereskedelmi áron.